Search by category:
Egyéb kategória

Ellopták a gyerekeknek szánt adományokat

Ellopták a gyerekeknek szánt adományokat
Mészáros Richárd
2022. 01. 06., cs – 13:03

2022. január 6., csütörtök – 13:07
Friss ikon
Off

Törzs

Milan Daniel, a társulás alapítója a közösségi oldalon számolt be a történtekről és nem titkolta csalódottság, hogy a leginkább támaszra szorulókat fosztották meg a tolvajok. A vágsellyei rendőrség dolgozói rövid időn belül megtalálták az elkövetőt és előzetes letartóztatásba helyezték. A lakosok összefogásának eredményeképpen csaknem száz gyerek számára tették szebbé a karácsonyt a társulás tagjai. Milan Daniel elmondása szerint a kórházi kezelésre szoruló gyerekeknek szánt ajándékok tűntek el a Vág parti hídnál lévő központból. A tolvaj kifeszítette a bejárati ajtót, elektronikai cikkeket, ékszereket, kozmetikai árut lopott el, a rendőrségi jelentés szerint legalább ezerkétszáz eurós kárt okozva ezzel a társulásnak.

„Az ajándékok a ház földszinti könyvtárszobájában voltak, a gyerekek szerencsére a fenti hálóteremben aludtak”

– írta Milan Daniel. A rendőrség röviddel a betörést követően tartóztatta le a férfit, akiről kiderült, hogy másutt is garázdálkodott, több lopás és betörés van a rovásán. Renáta Čuháková nyitrai rendőri szóvivő arról tájékoztatta a sajtót, hogy karácsony előtt a férfi betört Vágsellyén a Fő utcai lakóház egyik pincéjébe és négyszáz eurót érő kerékpárt lopott el. A Pázmány Péter utcában betört egy kirakatot, ahonnan LED-lámpákat és antennát lopott el. Az eltulajdonított ajándékok egy részét is megtalálták a tettesnél, ezeket visszaszolgáltatják a társulásnak. A betörőt öt évig terjedő börtönbüntetésre ítélhetik.

(szaz,sš)

Bevezető
Vágsellye |

Betörtek a hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozó Minibodka Polgári Társulás központjába, és ellopták azokat a karácsonyi adományokat, melyeket a járványhelyzet miatt még nem tudtak továbbítani a rászorulóknak.

Címkék

Település / hely
Vágsellye

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Száz Ildikó

Read More

Post Comment