Search by category:
Egyéb kategória

A 11 éves kislány esete a pszichológust is sokkolta! Nézzük, mit mondott!

A 11 éves kislány esete a pszichológust is sokkolta! Nézzük, mit mondott!
Balaskó Réka
2022. 01. 07., p – 11:46

2022. január 7., péntek – 12:30
Friss ikon
Off

Törzs

Herényiová szerint a pandémia is szerepet játszik abban, hogy a gyerekek így viselkedtek. „Társadalomként félretettük őket, nem járnak iskolába, de ez nem jelenti azt, hogy megoldottuk a problémáikat, épp ellenkezőleg. Mi csak súlyosbítottuk őket. Elvettük tőlük az iskolát, a szakköröket, a barátaikat. Ha elszigetelődnek, mint ebben az esetben, egy volt szövetkezeti épületben, ott senki sem zavarhatja őket, „szabad a terep”, és kipróbálhatnak minden embertelenséget, amit elkövettek, mert ezt látják a filmekben, még abban a korban vannak, amikor nem ismerik a következményeket” – mondta a pluska.sk-nak.

A pszichológus elmondta, a kulcs a megelőzésben van. „Gondoskodni kell a gyerekekről, vissza kell adni nekik a köröket, a sportot, hogy valahol megvalósíthassák önmagukat” – közölte.

Mi történik most az áldozattal? Mire kell figyelniük a szülőknek? Hogyan óvják meg gyermekeiket? A pszichológus erre is válaszolt! Folytatás a galériában.

A 11 éves kislány esete a pszichológust is sokkolta! Nézzük, mit mondott!
2022. 01. 07., p – 11:54
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: pluska

(br, pluska)

Bevezető

Az Annamajorban (Miloslavov) található egykori szövetkezet épületben történtek egész Szlovákiát megdöbbentették. Gabriella Herényiová tapasztalt gyermekpszichológus a pluska.sk-nak elmondta, hogy miben kereshetők az okok, és mi játszódik le ilyenkor az áldozat fejében.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment