Search by category:
Egyéb kategória

Sztárunk a VASÁRNAPBAN: Simona Stašová

Sztárunk a VASÁRNAPBAN: Simona Stašová

Horváth Bianka

2023. 01. 16., h – 10:07

Kilencvenegy éves édesanyja, Jiřina Bohdalová mellett ő a cseh mozi másik nagy alakja. Ízig-vérig színésznő ő is. Bármilyen „megrendelést” kap, a tökéletes azonosulás sosem marad el. Simona Stašová a legfinomabb eszközökkel példázza a legérzékenyebb átlényegülést.

Az ő cukorvatta frizurája kapott lángra egy csillagszórótól a Kuckókban. Az ő kezéből tépik ki a Károly-híd közelében a drága ridikült a Férfiak reményében. Ő játssza a Női regényben (Üzenet a metróból) a remek formában lévő ötvenest, aki döbbenten veszi tudomásul, hogy a régi pasija most a lányával került intim kapcsolatba. De már 1977-ben ismerhettük őt, a nagy sikerű Nő a pult mögött című sorozatból. Ő volt az a léha kis eladó, aki stikában belekóstolt egy-egy áruba.

Ha csak ketten ülnek otthon az édesanyjával, felizzik a humor a beszélgetéseikben? Örökségül kapta ezt a kedélyállapotot? Nagyapját koholt vádak alapján akkor ítélték tizenöt évi börtönre, amikor ő született. Hogy éltek attól a naptól fogva? Édesanyjától a színészettel kapcsolatos tanácsai mellett a férfiakhoz is kapott egyfajta használati utasítást? Milyen a kapcsolata az édesapjával? És mit mond róla, a lányáról Jiřina Bohdalová, a híres édesanya?

Válaszok Szabó G. László interjújában, a már megvásárolható Vasárnapban!

Read More

Post Comment