Search by category:
Egyéb kategória

A belügyminiszter is reagált a megtámadott 11 éves kislány ügyére

A belügyminiszter is reagált a megtámadott 11 éves kislány ügyére
Balaskó Réka
2022. 01. 07., p – 08:52

2022. január 7., péntek – 09:00
Friss ikon
Off

Törzs

„A kamaszok közötti zaklatás, akár online, akár offline, nagyon komoly és érzékeny téma minden fél számára. Úgy tudom, hogy a házelnök ezen a héten egy kényes üggyel foglalkozik, és szívesen találkozom vele, hogy megvitassuk a kérdést” – nyilatkozta Mikulec miután Boris Kollár azt mondta, szeretné hallani, milyen lépéseket tervez tenni annak érdekében, hogy ne forduljon elő az Annamajoron történt esethez hasonló. „A politikusok legfontosabb feladata, hogy nyugalmat és egyensúlyt teremtsenek a társadalomban” – tette hozzá.

Kollár lépéseket sürget a leitatott és megvert 11 éves lány ügyében

Pozsony |

Boris Kollár (Sme rodina) szeretné, ha a következő koalíciós ülésen részt venne Roman Mikulec (OĽaNO) belügyminiszter is. A házelnök arra szeretne tőle választ kapni, mit tesz a fiatalok zaklatása ellen.

A közösségi médián az eset után olyan állítások jelentek meg, miszerint a támadásban egy rendőr gyermeke is érintett, és a rendőrség ezért nem vizsgálta ki a tinédzserek bandájának előző ügyeit. „Jelenleg azonban úgy gondolom, rendkívül fontos, hogy ne szítsuk az indulatokat (különösen egy ilyen érzékeny ügyben), és hagyjuk, hogy a rendőrség végezze a munkáját. Teljesen valótlan az az állítás, hogy a rendőrség nem jár el ebben vagy más hasonló esetekben. A rendőrség elnöke biztosított arról, hogy a legnagyobb figyelmet fordítják az egész ügyre” – közölte a belügyminiszter.

Rablás miatt indult eljárás a leitatott és megvert 11 éves lány ügyében

A leitatott, megvert és meztelenre vetkőztetett 11 éves lány ügyében rablás miatt indított eljárást a rendőrség – számolt be erről a rendőrség a közösségi hálón. Nem zárták ki, hogy az ügyben indult eljárást a jövőben átminősítsék.

Az ügyben Grendel Gábor a biztonsági és védelmi bizottság rendkívüli összehívását kérte – írja a Denník N. „Megvizsgáljuk az ügyet övező összes gyanúsítást. Különösen azt, hogy a rendőrség és az ügyészség megtett-e mindent, amit kellett volna. Ha bármilyen információja van, kérem, írjon nekem üzenetet” – közölte.

Lefogták, addig tartották, amíg le nem nyeli az alkoholt – megszólalt a bántalmazott 11 éves lány

Leitatták, ütötték, rúgták, majd meztelenre vetkőztették és levideózták.

(br, denníkn)

Bevezető

Boris Kollár után Roman Mikulec belügyminiszter is megszólalt a tinédzserek által bántalmazott kislány ügyében. Ő a politikusok szerepét hangsúlyozta és a rendőrséget védte…

 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment