Search by category:
Egyéb kategória

Párkányban csak vasárnap lesz oltás

Párkányban csak vasárnap lesz oltás
Mészáros Richárd
2022. 01. 10., h – 15:14

2022. január 10., hétfő – 15:30
Friss ikon
Off

Törzs

Három hét szünet után, szombaton és vasárnap oltottak Covid ellen a Nyitra megye alá tartozó helyi rendelőintézetben. Czékus András igazgató lapunknak arról számolt be, hogy vasárnap nagyon kevesen voltak oltáson, összesen négyszáz személy jött el védőoltásra illetve az emlékeztető oltásra. Szombaton körülbelül kilencszázan érkeztek, de még ez is elmarad az 1200 fős ellátóképességtől. Mindkét nap Pfizer-vakcinával oltottak, Modernát csak kb. tíz ember kapott, a jövőben pedig már csak Pfizerrel oltanak majd. Az igazgató szerint a 2-300 eurós készpénzosztás egyáltalán nem ösztönöz rapid módon az oltás felvételére, szombaton csak ötvennégy személy volt, aki először kapott oltást, vasárnap pedig a négyszázból csak tizenhatan oltakoztak első alkalommal.

Ezen a héten csak vasárnap fogadjuk az embereket a nagy kapacitású oltóponton, ha pedig nagyon kevesen lesznek, akkor úgy tervezzük, hogy Párkányban csak kéthetente tartunk oltónapokat. Ez a mindenkori létszámtól is függ, az érdeklődőknek ajánlom, hogy időben regisztráljanak” – tette hozzá a poliklinika igazgatója.

Időpontot foglalni az Agel rendszerében lehet a portal.agel.sk internetes oldalon, információk a Párkányi Rendelőintézet és a város honlapján.

Bevezető
Párkány |

Újévre nagyon kevesen oltakoztak a helyi rendelőintézetben, a készpénz sem ösztönöz a vakcina felvételére.

Település / hely
Párkány

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Buchlovics Péter

Read More

Post Comment