Search by category:
Egyéb kategória

Mentőhelikoptert kellett hívni egy frontális ütközéshez

Mentőhelikoptert kellett hívni egy frontális ütközéshez
Németi Róbert
2022. 01. 11., k – 12:49

2022. január 11., kedd – 13:17
Friss ikon
Off

Törzs

Két személygépkocsi frontálisan ütközött hétfő (január 10-én) délelőtt a Kassa-vidéki járásbeli kistelepülés község közelében. A balesetben hárman megsérültek, a helyszínre érkező mentősök később egy mentőhelikopter segítségét is kérték. Ahogyt azt a mentőhelikoptereket üzemeltető Air-Transport Europe (ATE) vállalat szóvivője, Zuzana Hopjaková az újságíróknak elmondta, a helyszín közelében landolt mentősök egy 19 éves sofőrt vettek kezelésbe, aki a járműben ragadt és súlyos sérüléseket szenvedett.

„A helyszínre érkezésünkkor a fiatalember már eszméleténél volt, de erős nyaki fájdalmakra panaszkodott, ezért sürgős orvosi ellátásban részesítették” – mondta Hopjaková, hozzátéve, hogy miután a beteget stabil állapotban a helikopterbe áthelyezték, azonnal a kassai Louis Pasteur Egyetemi Kórház (UNLP) Traumasebészeti Osztályára szállították. Mivel a balesetnél mi is a helyszínen voltunk, a mentősöktől azt is megtudtuk, hogy a szerencsétlenség két másik résztvevője enyhébb sérülésekkel a helyszín dolgozó mentősök gondozásában maradt.  

Bevezető
Kassa/Györgyi (Ďurďošík) |

A baleset a Kassához közeli Györgyi település határában történt még tegnap reggel. Az egymásnak ütközött autók sofőrjének egyikét, egy 19 éves fiút helikopterrel kellett kórházba szállítani.

Település / hely
Kassa/Györgyi (Ďurďošík)

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Németi Róbert

Read More

Post Comment