Search by category:
Egyéb kategória

Hamran: Fico és Kaliňák célja a megfélemlítés és a vizsgálat befolyásolása

Hamran: Fico és Kaliňák célja a megfélemlítés és a vizsgálat befolyásolása
Mészáros Richárd
2022. 01. 14., p – 21:50

2022. január 14., péntek – 22:00
Friss ikon
Off

Törzs

„Elfogadhatatlannak tartom, hogy egy fejlett demokratikus társadalomban – amelyet Robert Fico, a második legerősebb ellenzéki párt elnöke annyit emleget a nyilatkozataiban – a párttársával, Robert Kaliňákkal közösen megfélemlítse a bűnüldöző szerveket és az országos rendőrfőkapitányt” – fogalmazott Hamran.

Hozzátette: rendőrfőnökként a nyomozás nem tartozik a hatáskörébe, és azt sem szabhatja meg, hogy a bűnüldöző szervek ki után nyomozzanak.

Miután újfent őrizetbe vették Norbert B. nyitrai vállalkozót, Fico kijelentette, hogy Hamrannak és másoknak is távozniuk kellene a hivatalukból. „A bűnüldöző szervek feladata lesz megítélni, vajon a távozás mellett nem kell-e véletlenül máshová is elvonulniuk a durva törvénysértések, az emberi jogok durva megsértése miatt” – fűzte hozzá. A Smer elnöke szerint Bödör ártatlan. Kaliňák is elszámoltatást követel.

Fico az emberi jogok megsértéséről beszélt Bödörrel kapcsolatban

Pozsony |

Robert Fico, az ellenzéki Smer elnöke az emberi jogok megsértéséről beszélt Norbert Bödör csütörtöki őrizetbe vételével kapcsolatban. Állítja, hogy a nyitrai vállalkozó ártatlan.

Bevezető
Pozsony |

Hamran István ideiglenesen megbízott rendőrfőkapitány úgy tekint Robert Fico, a Smer elnöke és Robert Kaliňák elnökségi tag korábbi, Norbert Bödör őrizetbe vételével kapcsolatos kijelentéseire, mint amelyek célja a megfélemlítés és a vizsgálat befolyásolása. Hamran a közösségi hálón tette közzé az állásfoglalását.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment