Search by category:
Egyéb kategória

Új Szó-stúdió: Kultúra a világjárvány árnyékában

Új Szó-stúdió: Kultúra a világjárvány árnyékában
Mészáros Richárd
2022. 01. 14., p – 12:33

2022. január 14., péntek – 12:35
Friss ikon
Off

Törzs

Az Új Szó-stúdió tizedik adásának vendége Gál Tamás színművész, a Komáromi Jókai Színház igazgatója, valamint Hégli Dusan koreográfus, rendező, az Ifjú Szivek Táncszínház művészeti igazgatója.

A beszélgetésből kiderül, milyen hatással van a világjárvány a szlovákiai magyar kulturális közegre, hogyan zajlanak a próbafolyamatok, mikor és milyen feltételek mellett vehet részt ismét a közönség az előadásokon, de arról is beszélgetünk, vajon kellőképpen támogatja-e az állam a művészeti szektort.

Az Új Szó-stúdió állandó házigazdája Czímer Gábor, a lap belpolitikai rovatának munkatársa.

A nagyjából egyórás beszélgetések premierjére péntekenként 19 órakor kerül sor az Új Szó Facebook-oldalán, de az egyes részek az Új Szó YouTube-csatornáján is visszanézhetőek. Iratkozzon fel Facebook-oldalunkra és YouTube-csatornánkra is, hogy mindig képben legyen! A YouTube-on ne felejtse el a feliratkozás mellett megnyomni a kis csengő ikont – a funkció bekapcsolásával értesítést kap, ha új videót teszünk közzé a csatornán, így biztosan nem marad le semmiről.

Az Új Szó-stúdió a Kisebbségi Kulturális Alap támogatásával jön létre.

Bevezető

Január 14-én, azaz pénteken újabb adással jelentkezik az Új Szó-stúdió. Beszélgetés-sorozatunk tizedik epizódjában a pandémia kultúrára gyakorolt hatásairól, valamint a szlovákiai magyar kulturális szféra támogatásáról beszélgetünk.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment