Search by category:
Egyéb kategória

Parkolna a plázánál? Nézze meg, talál-e helyet! (GALÉRIA )

Parkolna a plázánál? Nézze meg, talál-e helyet! (GALÉRIA )
Sudár Éva
2022. 01. 17., h – 12:17

2022. január 17., hétfő – 12:17
Friss ikon
Off

Törzs

A Győri Új Szó vasárnap már jelezte , hogy hétfőtől megszűnik a díjmentes várakozás a Győr Plaza parkolójában. Eddig egy óráig nem kellett fizetni. Most kell, 300 forintot. Igaz, ezért két óra hosszat maradhatunk. Van még kiskapu, ha ugyanis a vásárló úgy gondolja, hogy nem megfelelő számára az új díjszabás, akkor a behajtást követően 15 perce van díjmentesen kihajtani.  

És továbbra is kivételt képeznek:  

Mozijeggyel 3 óra ingyenes parkolás. (A parkolójegy érvényesítése a mozi jegypénztárában, majd a fizető automatánál történik.)  
Miami Fitness terem belépővel 4 óra ingyenes parkolás. (A parkolójegy érvényesítése a fitness terem pultjánál, majd a fizető automatánál történik.)  
A Casino Win Győr vendégei számára 5 óra ingyenes parkolás. (A parkolójegy érvényesítése a kaszinó fogadó pultjánál, majd a fizető automatánál történik.)  

Az első délelőtt megnéztük, lehet-e parkolni a plázában az új rendelkezés bevezetése után. Nagy különbséget nem tapasztaltunk, mint egy átlagos hétköznap délelőtt szokott lenni: a főfrontok parkolói nagyjából megteltek, de az oldalsó részen (Szauter út felől) még bőven volt üres hely, sőt. Nézzék meg galériánkat. 

Parkolás a győri plázánál
2022. 01. 17., h – 12:23
Sudár Éva
Gallery images

Leírás

Fotók: Sudár Ágnes

Bevezető
Győr |

Mától fizetős a parkolás a Győr Plázánál – ez mindenkit érint, a Csallóközből érkező vásárókat is.

Település / hely
Győr

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Sudár Ágnes

Read More

Post Comment