Search by category:
Egyéb kategória

Már nem rejtőzködnek

Már nem rejtőzködnek
Urbán Gabriella
2022. 01. 22., szo – 16:42

2022. január 23., vasárnap – 14:00
Friss ikon
Off

Törzs

Hivatalosan is megerősítették kapcsolatukat az Instagramra feltöltött közös fotókkal, amelyeken igazán szerelmeseknek tűnnek. Már akkor sejteni lehetett, hogy egy új pár jelenik meg a hazai show-biznisz világában, amikor a fürdőruhában pózoló Šebestová fotóját Gyimesi egy szívecskével jelölte meg. „Gyuri intelligens, művelt, jó humorú srác. Jó apa és úriember, és ami köztünk van, vagy nincs, illetve lesz nem lehet közérdekű” – mondta korábban Magda a Život című hetilapnak. Sokáig nem akarta megerősíteni kapcsolatát a politikussal, de amikor a paparazzók rajtakapták őket egy sítúrán, kimondták az igazságot. Magda és György a múlt hét végén az Instagramon tett közzé közös fotókat, amelyek végre megerősítették, hogy együtt vannak.

Leírás

Magda lánya, Ninka széles mosolyával bizonyítja, hogy jó a kapcsolata édesanyja új párjával.
 

Az egyik fotón Magda lánya, Ninka is látható, aki széles mosolyával bizonyítja, hogy jó a kapcsolata édesanyja új párjával. A szerelmes tekintetek mellett a rajongóknak az is feltűnt az egyik felvételen, hogy a képviselő bűnösen drága cipőt visel. Nyilvánvaló, hogy nagy gondot fordít külső megjelenésére, és egyebek mellett talán ez is imponál Magdának.  

(Eva)

Bevezető

Magdaléna Šebestová újra foglalt! Miután a volt szépségkirálynő szakított Ján Ďurica focistával, aki Ninka lánya apukája, az OľaNO ismert politikusa, Gyimesi György nyerte el a szívét.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment