Search by category:
Egyéb kategória

Squid Game-univerzumot tervez a Netflix

Squid Game-univerzumot tervez a Netflix
Juhász Katalin
2022. 01. 23., v – 18:02

2022. január 23., vasárnap – 20:00
Friss ikon
Off

Törzs

Az életre-halálra folyó játékról szóló, ám társadalmunk problémáit is elemző sorozat atyja, Hvang Donghjok író-rendező nem tervezett folytatást, amikor szerződést kötött a streaming-szolgáltatóval. Ám mivel a Squid Game (Nyerd meg az életed!) nagy meglepetésre a Netflix történetének legnézettebb sorozata lett tavaly, tulajdonképpen nem is volt más választása.

A rendező már novemberben arról beszélt, hogy hatalmas nyomás nehezedik rá, mert a rajongók követelik a második évadot, és már el is kezdte az ötletelést, tervezgetést, több szerző bevonásával.  Akkor még túl korainak tartotta a folytatás bejelentését, most azonban hivatalossá vált: lesz második évad.

Ennél többet jelenleg nem lehet tudni, csupán annyi bzonyos, hogy egyedül a főszereplő Lee Jung-jae tér vissza – a véres játékban részt vevő többiek ugyanis mind meghalnak az első évad végére.

Bevezető

A Squid Game-univerzum még csak most kezdődik”- jelentette ki Ted Sarandos, a Netflix vezérigazgatója, utalva arra, hogy nemcsak második évadot kap minden idők legsikeresebb koreai sorozata, hanem hosszabb távú terveik is vannak vele.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Juhász Katalin

Read More

Post Comment