Search by category:
Egyéb kategória

A Sme rodina és a Hlas képviselői közös állásponton vannak az orosz-ukrán konfliktust illetően

A Sme rodina és a Hlas képviselői közös állásponton vannak az orosz-ukrán konfliktust illetően
Mészáros Richárd
2022. 01. 29., szo – 14:18

2022. január 29., szombat – 14:30
Friss ikon
Off

Törzs

„Reméljük, hogy a diplomatáknak sikerül véget vetniük ennek a konfliktusnak” – jelentette ki Kašper. Hozzátette: ha bármi történne, a kormány és a parlament kész azonnali választ adni. 

Tomáš nem érti, mitől tartanak a szlovák állampolgárok, szükségtelennek tartja a feszültségkeltést. „Nem gondolom, hogy Szlovákiának proaktívan kellene eljárnia e tekintetben. Nem hagyhatjuk, hogy Szlovákiát is bevonják a konfliktusba” – véli a Hlas képviselője, aki szintén reményét fejezte ki azt illetően, hogy a két ország között uralkodó feszültséget diplomáciai úton sikerül rendezni.

Mint mondta, helyes lépésnek tartja, hogy az Egyesült Államok katonákat vezényel a kelet-európai NATO-tagállamokba.

A Hlas képviselőjének meglátása szerint Szlovákiának egyéb problémákra kéne összpontosulnia, mint például az energetikai vagy a migrációs válság.

A Sme rodina nem érti Čaputová értelmezési záradékát

A Sme rodina nem érti, miért szeretné Zuzana Čaputová államfő az Egyesült Államok és a Szlovákia közötti védelmi együttműködési megállapodást kibővíteni egy ún. értelmező nyilatkozattal – jelentette ki Igor Kašper (Sme rodina) az RTVS Sobotné dialógy című műsorában szombaton.

Bevezető
Pozsony |

Az Ukrajna és Oroszország között uralkodó feszültséget diplomáciai úton kell rendezni – értett egyet Igor Kašper (Sme rodina) és Erik Tomáš (Hlas) az RTVS Sobotné dialógy című műsorában.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment