Search by category:
Egyéb kategória

Tízszeres áron adhatja el a Milan a volt győri Kerkezt

Tízszeres áron adhatja el a Milan a volt győri Kerkezt
Sudár Éva
2022. 01. 29., szo – 14:15

2022. január 29., szombat – 14:19
Friss ikon
Off

Törzs

Kerkez a közösségi oldalon már el is köszönt a Milantól. A Calciomercato információi szerint az Alkmaar mintegy 2 millió euróért vásárolja meg Kerkez játékjogát, s a szerződésbe nem kerül visszavásárlási záradék. Érdekesség, hogy ez lesz a második legmagasabb átigazolási ár az elmúlt 10 évet tekintve a Milan Primaverában, ennél nagyobb összegért csak Tiago Djalo (4 millió euró) távozott az ificsapatból. A Milan tehát egy év alatt megtízszerezte Kerkez árát, aki 2021 januárjában 200 ezer euróért igazolt az ETO-ból Olaszországba.

A kérdés az, hogy a győriek és a Milan között kötött szerződésben szerepel-e olyan kitétel, amely szerint a továbbértékesítés után bizonyos százalék jár az ETO-nak. Ilyen ugyanis volt akkor, amikor Bénes László szerződött Zsolnára: nem sokkal később leigazolta a Mönchengladbach, s ezzel a transzferrel a győrieknek is jól jártak.

Kerkez a Milanból Hollandiába igazol

A Sky Sport Italia szerint a korábbi ETO játékos, a magyar U21-es válogatott Kerkez Milos a Milanból a holland élvonalbeli Alkmaarhoz igazol, a csapatkapitányt válthatja a balhátvéd posztján.

Bevezető
Győr |

Az ETO korábbi balhátvédje, a 18 éves Kerkez Milos 2 millió eurórért igazolhat a Milanból a holland Alkmaarhoz. Egy éve a győri csapat 200 ezer euróért adta el az olasz sztárklubnak. Kérdés, a mostani tranzakció után is jár-e valamekkora összeg az ETO-nak, mint Bénes László esetében.

Címkék

Település / hely
Győr

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Cséfalvay Attila

Read More

Post Comment