Search by category:
Egyéb kategória

Hiába várták az ETO szurkolók a hátszelet

Hiába várták az ETO szurkolók a hátszelet
Sudár Éva
2022. 01. 30., v – 15:20

2022. január 30., vasárnap – 15:20
Friss ikon
Off

Törzs

ETO FC Győr- Haladás 0-2 (0-1)

ETO: Fadgyas – Kovács K., Csonka B., Fodor F., Forgács D. – Bagi (Berki, 46.), Toma – Bacsa, Vitális (Farkas B., 62.), Vernes (Óvári, 46.) – Priskin.

Gólszerző: Tóth M. (18., 64.)

A viharos szél első félidőben a Haladást támogatta, több helyzetet ki is dolgoztak a vendégek, viszonylag hamar, egy kapufáról kipattanó labda után talált be a vendégek játékosa. A mérkőzés színvonala nem nőtt fel a nyugat-dunántúli rangadó jelzőhöz, pedig ez a két csapat sok nagy csatát játszott már itt. Bántóan sok volt például a hosszú labdaátvétel az ETO-nál.

A második félidőben a szurkolók várták a hátszelet, amit meg is kaptak, ám Priskinék nem tudták ezt kihasználni. Ahelyett, hogy a széleken próbálták volna megbontani a Haladás védelmét, folyton befelé, a tömörülő vendégek felé vitték a labdát, vagy éppen lesen akadt meg a támadás. A szurkolói harag a 62. percben erősödött fel, amikor Klausz László lecserélte Vitálist, helyére Farkas érkezett. Néhány perccel később egy Tomán megpattanó labda került a győri kapuba, amely a drukkerekben fokozta a dühöt, a hazai játékosoknak pedig láthatóan kedvét szegte.

Úgyis az utolsó napod volt itt” – kiabálták néhány Klausz László felé, utalva arra, hogy a sajtóhírek szerint holnap bejelenthetik az új tulajdonos érkezését.

Az utolsó percekben még Óvári hozhatta volna vissza a reményeket, de tiszta ziccerben hibázott. Ami tény: az ETO sorozatban harmadik hazai meccsét veszítette el úgy, hogy gólt sem lőtt. Ez minden csak nem nézőcsalogató. Kérdés persze, hogy új klubtulajdonossal a játék mennyiben lesz jobb…

Bevezető
Győr |

Harmadik hazai bajnoki meccsén maradt gólképtelen, s szenvedett vereséget vasárnap délután az ETO. Várhatóan a tulajdonosváltás előtti utolsó meccse volt a Haladás elleni a győri csapatnak, mely csak szenvedett ezen az összecsapáson.

Címkék

Település / hely
Győr

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Cséfalvay Attila

Read More

Post Comment