Search by category:
Egyéb kategória

Előbb saját édesanyjára, majd a rendőrökre támadt a 22 éves dunaszerdahelyi járásbeli férfi

Előbb saját édesanyjára, majd a rendőrökre támadt a 22 éves dunaszerdahelyi járásbeli férfi
Mészáros Richárd
2022. 02. 01., k – 08:31

2022. február 1., kedd – 08:44
Friss ikon
Off

Törzs

A rendőrséget családi veszekedés miatt riasztották Úszorra (Kvetoslavov). A 22 éves Kristián először megfenyegette saját édesanyját, majd rátámadt. A nő segítségére érkező rendőrök behatoltak a házba, ekkor pisztolyt fogott rájuk.

„A férfi előbb verbálisan támadt a járőrökre, hogy neki már mindegy, börtönbe akar kerülni, és ha kell, a rendőröket is megöli” – tájékoztatotta Both Péter, a dunaszerdahelyi járási rendőrkapitány a noviny.sk-t.

A fiatal férfi azonban nem állt meg ennyinél, az 5,5 mm kaliberű légpisztolyát a rendőrökre fogta, és elsütötte azt. A lövedék nem talált el senkit, a támadót őrizetbe vették – tette hozzá Both, aki szerint nagy szerencse, hogy Kristián félrelőtt, találat esetén ugyanis a rendőrség lényegesen komolyabban léphetett volna fel ellene.

Kristiánt, akit korábban csak kisebb kihágásokért büntettek, előzetes letartóztatásba került. Az, hogy az incidens idejekor tudatmódosító szer hatása alatt állt el, egyelőre vizsgálják.

A 22 éves férfi ellen eljárás indult, tettéért egy évtől öt évig terjedő börtönbüntetés szabható ki rá.

(noviny.sk)

Bevezető

A 22 éves úszori (Kvetoslavov) Kristián előbb saját édesanyjára, majd a nő segítségére érkező rendőrökre támadt. Utóbbiakra rá is lőtt.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment