Search by category:
Egyéb kategória

15 euró alá estek a repülőjegyárak

15 euró alá estek a repülőjegyárak
szabolaci
2022. 02. 03., cs – 00:22

2022. február 3., csütörtök – 12:30
Friss ikon
Off

Törzs

A márciusi jegyek között 8 olyan célállomás is van, ahova 14–20 euró körüli áron repülhetünk, a legolcsóbb, 14 eurós kategóriában olyan városok is megtalálhatók, mint Athén, Brüsszel, London, Madrid és Róma, a 15–20 eurós je­gyek pedig Barcelonába, Berlinbe, Párizsba foglalhatók. Tavasszal, a szezon kezdetén még sose voltak ilyen olcsók a jegyek, így aki utazni szeretne, annak érdemes választani az elérhető akciós célállomások kö­zül. Bár nem a legolcsóbb, mégis jó áron repülhetünk Lisszabonba (49 €), Isztambulba (100 €) és az izlandi Reykjavíkba (82 €) is.

Ha kicsit távolabbi célállomásokra pillantunk, akkor jól látható, hogy most is azokra a helyekre vannak a legkedvezőbb jegyek, ahova már utazhatunk, eltörölték a legtöbb korlátozást – igaz, ez a szabadság továbbra is csak az oltott turistákra érvényes, csak néhány ország van, amely az oltatlan vendégeket is korlátozás nélkül várja – nekik a mexikói Cancún lehet jó választás (587 €). A thaiföldi nyitás hírére a bangkoki jegy továbbra is 400 euró alatt van, a népszerű ten­gerparti város, Phuket pedig 462 euróért foglalható. Novemberben nyitott az Amerikai Egyesült Ál­lamok, oda is akciós áron repülhe­tünk, ugyanakkor némileg nőttek az árak a februárihoz képest. De még így is jó áron van New York (392 €), Miami (412 €) és a Ha­waii-szigeteken található Honolu­lu is (646 €).

Bevezető

 Márciusban minden korábbinál ol­csóbban kínálják a repülőjegyeket a légitársaságok, ez­zel is szeretnék felpörgetni a turiz­must, hiszen – ha a mostani tren­dek folytatódnak –, nem kizárt, hogy márciusra nagyon sok ország minimalizálja, vagy akár teljesen el is törli a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos utazási és helyi korlá­tozásokat.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Szabó Laci

Read More

Post Comment