Search by category:
Egyéb kategória

Megmenthették volna Babicsek Bernát életét?

Megmenthették volna Babicsek Bernát életét?
Sudár Éva
2022. 02. 03., cs – 09:58

2022. február 3., csütörtök – 10:15
Friss ikon
Off

Törzs

Mint ismert, a színészként és zenészként is sikeres fiatal művész az elmúlt év utolsó éjszakáján hunyt el, feltehetően füst- vagy szén-monoxid-mérgezés következtében. Az eddigi adatok szerint a színész főzött otthon, ám elaludhatott, a konyhában pedig kigyulladt valami, amely a tragédiát okozhatta. A lap információi szerint a házban működött a riasztó, amely jelzett is, a szolgáltató munkatársai pedig megjelentek a helyszínen, de nem találtak semmit, ami arra utalt volna, hogy bármi gond lenne. 

Három óra körül mentek ki a cégtől, mert riasztást kaptak. Nem láttak semmi gyanúsat vagy furcsát, ezért el is mentek a helyszínről – árulta el a színész egyik ismerőse.  

A család is tudni szeretné, hogy mi történt azon a tragikus napon, de nem vádaskodnak, nem okolnak senkit. Nem szeretnének botrányt, senkire nem akarnak ujjal mutogatni. Összetörtek és gyászolnak – tette hozzá.  

A teljes cikk itt olvasható.  

Bevezető

A Blikk úgy tudja, a tragikusan fiatalon, értelmetlen baleset következtében elhunyt színész otthonában a tragédia napján megszólalt a riasztó, amely az egyik biztonságtechnikai céghez volt bekötve. 

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Győri Új Szó

Read More

Post Comment