Search by category:
Egyéb kategória

Indulatkezelési tréningre küldhetik a vascsővel támadó férfit (VIDEÓ)

Indulatkezelési tréningre küldhetik a vascsővel támadó férfit (VIDEÓ)
Sudár Éva
2022. 02. 11., p – 10:39

2022. február 11., péntek – 10:39

Friss ikon
Off

Törzs

A garázdaság bűntette és testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki a dohányboltban támadt rá volt munkatársára.  

Az elkövetőnek új munkahelye lett, s ezután összekaptak, a közösségi oldalon sértegették egymást. Tavaly augusztus 5-én egyikük autóval haladt át Környén, s megpillantotta haragosát a dohánybolt előtt. Kérdőre vonta, s a szóváltás hevében ököllel többször megütötte, lábával megrúgta, a sértettnek a szemüvege is leesett. A támadó vascsövet vett magához, ezt látva a sértett a dohányboltba menekült. A másik utána. A dohányboltban a vascsővel kétszer a sértett feje felé ütött, az ütések a bal alkar érték, amit védekezésül a feje fölé tartott. 

Az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztésre tett indítványt, s hogy kötelezzék arra, hogy a próbaidő alatt vegyen részt indulatkezelési tréningen. 

A videófelvételt a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség tette közzé: 

Bevezető

Vascsővel esett neki haragosának egy férfi a Komárom-Esztergom megyei Környén, csakhogy a biztonsági kamerával nem számolt. Vádolja az ügyészség. 

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Győri Új Szó

Read More

Post Comment