Search by category:
Egyéb kategória

Infarktusa volt, mentőt hívtak – sokkoló, ami ezután történt…

Infarktusa volt, mentőt hívtak – sokkoló, ami ezután történt…
Balaskó Réka
2022. 02. 15., k – 10:53

2022. február 15., kedd – 11:15
Friss ikon
Off

Törzs

Az esetről a pluska.sk számolt be a Nekŕmte nás odpadom Facebook-oldal alapján. A lap közölte, hogy a benzinkúton tartózkodó szemtanú vallott arról, mi játszódott le a tragédiakor. Először hangos dudálás hallatszott kintről, de mivel a benzinkút egy forgalmas utcán áll, ezért nem nagyon figyeltek oda a járókelők. „Amikor azonban az éjszakai műszakosok hazafelé indultak a munkahelyükről, azt tapasztalták, hogy a férfi még mindig dudál. Az autójában ült, és dudált, hogy valaki vegye észre. Nagyon rosszul lett, nem tudott kiszállni az autóból, ezért nyomta a dudát…” – mondta a szemtanú.

A férfinek elsősegélyt nyújtottak, és kihívták a mentőket. „A mentőautóból egy nagyon arrogáns orvos szállt ki. A férfi az autóban ült, nem tudott beszélni, és az orvos első dolga volt, hogy ráordított, mégis hogyan szedje ki őt az autóból” – közölte.

Állítólag a beteget megragadta a kabátjánál fogva, és felszólította, hogy menjen a mentőautóhoz. Amikor látták, hogy a férfi nem tudja ezt megtenni, megfogták és úgy vitték oda, hogy a térdét a földön húzta. A szemtanú hozzátette, hogy az egészségügyi dolgozó közben végig káromkodott. Jan később sajnos életét vesztette.

Az esetről a pluska.sk megkérdezte a mentőszolgálatot. A válaszukat a galériában találja!

Infarktusa volt, mentőt hívtak – sokkoló, ami ez után történt…
2022. 02. 15., k – 10:59
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: pluska

(pluska)

Bevezető
Pozsony |

A tragikus eset múlt hét csütörtökön történt, mikor a 63 éves Jan szívrohamot kapott egy benzinkúton. A szemtanúk szerint a kiérkező mentősök emberileg és szakmailag is kudarcot vallottak… Jan végül életét vesztette.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment