Search by category:
Egyéb kategória

A nagykaposiak és az abaújszinaiak első idei versenye

A nagykaposiak és az abaújszinaiak első idei versenye
Orosky Tamás
2022. 03. 11., p – 18:01

2022. március 12., szombat – 12:24
Friss ikon
Off

Törzs

A rajtnál ott lesznek a Nagykaposi Futóklub és az Abaújszinai Atlétikai Kör versenyzői is.

A Nagykaposi Futóklub tiszteletbeli elnöke, Vargaestók Géza lapunknak elmondta, az Ung-vidékieknél a fiatalabb generáció képviselői közül ott lesz Tusai Roland és Gabri Lóránt, a közép-, valamint az idősebb generáció közül jelen lesz Pachota István és Tóth Miklós, illetve vele együtt Papp Zoltán. A nők közül Dobos Viktória, Haraszthy Mária és Pappék, Nikoleta, Viktória és Silvia lehet ott a startnál. Vargaestók hozzátette, szerinte mindenki számára örömfutást jelent majd ez az első verseny, hiszen nagyon sokáig kellett várni erre a pillanatra. Mindenki bizonyítani akar. Természetesen a teljes idényben is jó eredményeket vár, ami motivációként szolgálhat a fiatalok számára és bátoríthatja őket.

Az Abaújszinai Atlétikai Kör vezetője, Ficzere Bertalan elmondta, már nagyon várják azt a napot, amikor nekiiramodhatnak a távnak. Szerinte a körülményeket nézve, az adott lehetőségeket maximálisan kihasználva minden tőlük telhetőt megtettek és ehhez mérten felkészülve várják az eseménysorozatot. A Hernád-völgyiek részéről a férfiaknál elsősorban a jól bevált négyes: Miroslav Breznai, Huszár Tibor, Hudák József és Ficzere Bertalan, a hölgyeknél pedig az Anna Ovčaríková és Hudák Erzsébet kettős szállíthatja a jó eredményeket.

Bevezető
Nagykapos/Abaújszina |

Szombaton 13 órakor Őrmezőn (Strážske, nagymihályi járás) a Laborecká desiatka elnevezésű versennyel elrajtol az idei kelet-szlovákiai futóviadalok sora.

Település / hely
Nagykapos/Abaújszina

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Pankovics Miklós

Read More

Post Comment