Search by category:
Egyéb kategória

Kilenc kilométeres torlódás az M1-esen

Kilenc kilométeres torlódás az M1-esen
Sudár Éva
2022. 03. 14., h – 09:40

2022. március 14., hétfő – 09:41
Friss ikon
Off

Törzs

A rendőrség közleménye szerint személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 148. kilométerszelvényében, Lébény térségében hétfő reggel. A baleset során három,  Ausztria irányába haladó tehergépkocsi ütközött össze, és a megsérült járművek a teljes autópálya jobb pályatestét elfoglalják. A Győr felől érkező forgalmat a 142. kilométerszelvénynél leterelik az 1-es számú főútra. Az elsődleges információk szerint egy személy sérült meg a balesetben. 

Biztosan sokakban felmerül, hogy most volt vagy sem kamionstop? A választ máris mondjuk: a kamionstopot vasárnap és hétfőn éjjel tíz-tíz órás időtartamban, este 22 órától reggel 8 óráig felfüggesztik. (A baleset nyolc óra előtt történt.) A korlátozás alól a hosszú hétvégén mentesülnek a napi fogyasztási cikket szállító járművek is.  

CIKKÜNKET, AMINT ÚJ FEJLEMÉNY VAN, FRISSÍTJÜK.  

Frissítés:

Egy sávon újraindult a forgalom a baleset helyszínén. A szemle és a mentés idejére a közlekedők csak a belső sávot vehetik igénybe. A rendőrség azt kéri, hogy az érintett útszakaszon mindenki fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjen.

Bevezető
Lébény |

Kamionok ütköztek az autópálya lébényi szakaszán. Aki teheti, már a 129-es Győr-Csorna-Sopron csomópontnál hajtson le a pályáról, és az 1-es főút felé kerüljön. 

Címkék

Település / hely
Lébény

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Sudár Ágnes

Read More

Post Comment