Search by category:
Egyéb kategória

Szomorú hírek érkeztek a Buckingham-palotából

Szomorú hírek érkeztek a Buckingham-palotából
Balaskó Réka
2022. 03. 16., sze – 11:46

2022. március 16., szerda – 14:02
Friss ikon
Off

Törzs

A Buckingham-palota most bejelentette, hogy a királynő egyre kevesebb nyilvános eseményen fog részt venni. A Daily Mail információi szerint Erzsébeten korából kifolyólag egyre inkább érződik „a fáradtság és a kimerültség, amely a hosszú élethez tartozik”. A források azt is hangsúlyozzák, hogy Erzsébet „nem beteg, csak fáradt”. 

Ez azt jelenti, hogy az uralkodó továbbra is részt vesz majd a különböző eseményeken, de a fia, Károly herceg és felesége, Camilla hercegné helyettesítik majd a nyilvános beiktatásokon, ahol órákig kellene talpon maradnia.

A királynő egészségi állapota az elmúlt hónapokban találgatások tárgya volt. Még mielőtt elkapta volna a koronavírust, a Windsori kastélyban találkozott az új védelmi miniszterrel, Eldon Millarral és a távozó miniszterrel, James Macleoddal. „Hogy van?” kérdezték tőle a miniszterek, mire ő azzal válaszolt. „Amint látják, nem tudok mozogni – mondta Erzsébet.

Legfrissebb fotók Erzsébetről a galériában! 

Szomorú hírek érkeztek a Buckingham-palotából
2022. 03. 16., sze – 11:50
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: tasr

(pluska)

Bevezető

II. Erzsébet már 95 éves, ezért érthető, hogy egyre kevesebbet mutatkozik a nyilvánosság előtt. Egészségi állapota tavaly év végén romlott meg, amikor először jelent meg sétapálcával, februárban pedig elkapta a koronavírust.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment