Search by category:
Egyéb kategória

Vége a luxusnak!

Vége a luxusnak!
Urbán Gabriella
2022. 03. 19., szo – 16:42

2022. március 19., szombat – 18:30
Friss ikon
Off

Törzs

Polina Kovaleva állítólag a 71 éves Lavrov külügyminiszter mostohalánya, akinek anyját, a most 51 éves Szvetlana Poljakovát már húsz éve Lavrov szeretőjeként tartják számon. Épp e szerelmi kapcsolatnak köszönhetően élhetett Polina luxusban, egy exkluzív, 4,4 millió fontot érő lakásban London központjában. 

A The Sun című brit napilap szerint azonban ennek befellegzett, véget vetettek gondtalan életének. Luxuslakása előtt tüntetők csoportja gyűlt össze az elmúlt hét végén, és Polina fotója mellett megszégyenítő, gúnyos szlogeneket tartalmazó transzparenseket emeltek a magasba. „Egy bűnöző lánya” – hirdette az egyik, a másik pedig egy gyilkos lányának nevezte. A biztonsági szolgálat emberei nem voltak hajlandók elárulni, hogy Polina még mindig Londonban tartózkodott-e e hét elején. A tiltakozók azt állítják, hogy Polina hasznot húzott anyja és az orosz miniszter kapcsolatából. Mielőtt saját ingatlant vásárolt, állítólag egy városi lakásban élt a nyugatlondoni Holland Parkban, amely az orosz nagykövetség tulajdonában volt. Jelenlegi ingatlanát 4,4 millió fontért, hitel felvétele nélkül vette meg, amikor még csak 21 éves volt. A The Times hírportál szerint az ingatlan pazar kilátással és luxuslétesítményekkel büszkélkedhet, egyebek mellett úszómedencével, edzőteremmel, gyógyfürdővel, mozival, játékszobával és golfszimulátorral. 

Leírás

„Polina Kovaleva az orosz háborús bűnös Szergej Lavrov lánya, aki itt mosta tisztára a pénzét.” Ilyen szlogenekkel tiltakoztak az emberek Lavrov mostohalányának londoni háza előtt.
 

Maria Pevcsih, az Alekszej Navalnij orosz ellenzéki vezető Korrupcióellenes Alapítványa, az FBK kutatási részlegének vezetője Kovaleva és családja szankcionálására szólított fel. „Polina biológiai apja nem szupergazdag. Nincs oligarcha férje sem. De már 21 évesen 4,4 millió fontért megvette ezt a londoni lakást a Kensington High Streeten. Egyetlen pénzforrása pedig egy munkanélküli anya, aki történetesen Lavrov nem hites felesége. Ez a megmagyarázhatatlan gazdagság tankönyvi példája” – mondta a nyomozó. Polina anyja sem szenved hiányt, neki állítólag Moszkvában van ötmilliót érő luxuslakása. Lavrov, Putyin egyik legmegbízhatóbb segítője azt állította, hogy Oroszország nem támadta meg Ukrajnát. Őt tartják Putyin inváziója „mentegetőjének”, NagyBritannia és az Európai Unió pedig szankciókkal sújtotta.   (Plus1Deň)
 

Leírás

Polina Kovaleva nagy luxusban élt

Bevezető

Az Oroszországgal és az orosz oligarchákkal szemben bevezetett nyugati szankciók jól betettek Szergej Lavrov orosz külügyminiszter mostohalányának, a 26 éves Polina Kovalevának is, aki nagy luxusban élt  Londonban. Problémamentes élete azonban rémálommá vált az elmúlt napokban,  amikor több mint 4 millió fontos lakása előtt tüntetők jelentek meg.
 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment