Search by category:
Egyéb kategória

Sopron: vér a szavazókörben, Győr: sértegetés

Sopron: vér a szavazókörben, Győr: sértegetés
Sudár Éva
2022. 04. 03., v – 17:26

2022. április 3., vasárnap – 17:26
Friss ikon
Off

Törzs

Az Országos Választási Iroda két Győr-Moson-Sopron megyei választókörzetet érintő furcsa esetről is hírt adott. Eszerint délelőtt Sopronban, a 18. szavazókörben történt rendkívüli esemény: egy választópolgár a névjegyzék aláírását követően és a szavazólapok átvétele után a jobb keze erősen elkezdett vérezni – elmondása alapján a kórházból jött, kutyaharapás végett – ezért szavazni abban a pillanatban nem tudott. Körülbelül 15 perc múlva visszaérkezett szavazni, mert a kórházban lekezelték. Az összevérzett helyiséget kitakarították, lefertőtlenítették.

Győrben a kettes választókörzet 48. szavazókörében egy választópolgár a bizottság delegált tagját sértegette és fenyegette, melyet az érintett jegyzőkönyvbe rögzíteni kért. Az illetőt a bizottság elnöke megnyugtatta. Az esemény a szavazás lebonyolítását nem veszélyeztette, így azt felfüggeszteni nem kellett.

Bevezető
Győr/Sopron |

Két rendkívüli esemény is történt a megye választóköreiben vasárnap délelőtt. Sopronban egy vérző férfit kellett kikísérni, míg Győrben egy delegáltat sértegetett és fenyegetett egy szavazó.

Település / hely
Győr/Sopron

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Új Szó Nálunk

Read More

Post Comment