Search by category:
Egyéb kategória

Rekordszámú elsős a vágsellyei Pázmány Péter Alapiskolában (VIDEÓ)

Rekordszámú elsős a vágsellyei Pázmány Péter Alapiskolában (VIDEÓ)
Száz Ildikó
2022. 04. 04., h – 20:05

2022. április 5., kedd – 11:05
Friss ikon
Off

Törzs

A járási székhely egyetlen magyar alapiskolájából tizennyolc kilencedikes ballag el az idei tanév végén. 2019 tavaszán tizenhét gyereket írattak be az iskolába, de 2015-ben is meglepően jó eredménynek számított az akkor beíratott tizenhét leendő tanuló, mert csak tizenhárom elsősük volt. Az iskola vezetése rendkívül elégedett az idei beíratási eredményekkel, és köszönetet mondott a családoknak, hogy a Pázmány Péter Alapiskolát és Óvodát választották. 

Hamar Mónika iskolaigazgató elmondta, a magyar óvodába tizenegy ősztől iskolaköteles gyerek jár, de érkeztek leendő elsősök a városi szlovák óvodákból és a környékbeli településekről is. Az intézmény vezetése hétfőn közös beiratkozási ünnepséget tartott, amelyen felmérték a nagycsoportos óvodások iskolaérettségét, ismerkedtek a szülőkkel.

A családias hangulatú délutánon ajándékkönyveket kaptak a leendő tanulók. További részletek és beszélgetés az iskola vezetésével lapunk nyomtatott számában.

Bevezető
Vágsellye |

Huszonhét leendő elsőst írattak be hétfőn a Pázmány Péter Alapiskolába és Óvodába, a halasztások számát még nem tudják. Az idei iskolaévben tizennégy elsősük van. 

Címkék

Település / hely
Vágsellye

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Száz Ildikó

Read More

Post Comment