Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: Az Anonymous hekkerjei bejutottak a Kremlbe

VIDEÓ: Az Anonymous hekkerjei bejutottak a Kremlbe
Balaskó Réka
2022. 04. 07., cs – 14:44

2022. április 7., csütörtök – 15:56
Friss ikon
Off

Törzs

A hekkerek egy rövid videót is közöltek arról, hogy mi játszódott le a Kremlben, miközben épp a biztonsági kamerákon keresztül figyelték az ott dolgozókat. „Nem állunk meg, míg nem nem fedjük fel a titkaitokat. Most épp a váratokban vagyunk, a Kremlben” – figyelmeztette az oroszokat a csoport.

Az eddig nyilvánosságra hozott felvételeken csak megbeszélések és a személyzet látható, azonban mégis a Kreml biztonságának megsértéséről van szó.

JUST IN: Hackers (@Thblckrbbtworld) who operates in behalf of #Anonymous gained access to the Kremlin CCTV system. They quoted: „We won’t stop until we reveal all of your secrets. You won’t be able to stop us. „Now we’re inside the castle, Kremlin.” #OpRussia #Ukraine pic.twitter.com/USezFd9IZB— Anonymous TV 🇺🇦 (@YourAnonTV) April 6, 2022

Bár valójában mindenki Putyint akarta látni a felvételeken, erre valószínűleg nem fog sor kerülni.Az orosz elnöknek valószínűleg nincsenek kamerák az irodájában, és ha vannak is, kétségtelenül sokkal jobban védik, mint a többit. Továbbá egyelőre azt sem tudni, hogy a hekkerek hangfelvételekhez is hozzáfértek-e.

(pluska)

Bevezető

A  Black Rabbit-csoport, ami az Anonymous-szal is szimpatizál, feltörte a Kreml biztonsági kameráit.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment