Search by category:
Egyéb kategória

Heger reagált Pellegrini és Fico kritikájára

Heger reagált Pellegrini és Fico kritikájára
Mészáros Richárd
2022. 04. 08., p – 20:38

2022. április 8., péntek – 20:40
Friss ikon
Off

Törzs

„Robert Fico és Peter Pellegrini Oroszország érdekeiben jár el, és támogatják Ukrajna vereségét. Ezt bizonyítják az S-300-as védelmi rendszer adományozására adott reakcióik is. A rendszerről, amelyről szilárdan hiszem, hogy életeket fog menteni Ukrajnában. Bárki, aki ma látta a kramatorszki pályaudvar előtti szörnyű mészárlást, tudja, miről beszélek. Ezek az urak nem sajnálják az áldozatokat, az ártatlan civileket, a nőket és a gyerekeket. Nem sajnálják a halálra kínzott, elpusztított sorsokat, a lerombolt otthonokat. Demoralizált emberek, akik elárulták az emberiséget, a békét és a demokráciát” – írta Heger.

„Fico úr, Pellegrini úr, csatlakoztak az európai szélsőségesek tömegéhez. Lépjenek ki a szlovák politikából, és menjenek az orosz politikába. Oda valók” – zárta.

Fico szerint Čaputová és Heger belerángat minket az ukrajnai háborúba

Pozsony |

Zuzana Čaputová államfő és Eduard Heger (OĽaNO) kormányfő belerángat minket az ukrajnai háborúba – jelentette ki Robert Fico, az ellenzéki Smer elnöke arra reagálva, hogy Szlovákia Ukrajnának ajándékozta S-300-as légvédelmi rendszerét. Fico bizalmatlansági indítványt nyújt be a kormány ellen.

A Hlas szerint is fenyegetést jelent Szlovákiára az S-300-as rendszer átadása

Pozsony |

A parlamenten kívüli Hlas úgy véli, hogy az S-300-as légvédelmi rendszer átadása Ukrajnának veszélyt jelent Szlovákia védelmi képességére. Felszólítják Jaroslav Naď (OĽaNO) védelmi minisztert, hogy adjon magyarázatot erre a lépésre – tájékoztatott Patrícia Medveď Macíková, a párt szóvivője.

Bevezető

Eduard Heger (OĽaNO) kormányfő Kijevből üzente Peter Pellegrininek (Hlas) és Robert Ficónak (Smer), lépjenek ki a szlovák politikából.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment