Search by category:
Egyéb kategória

Kirabolta a násznépet, amíg ők ünnepeltek

Kirabolta a násznépet, amíg ők ünnepeltek
Csóka Zsófi
2022. 04. 15., p – 15:01

2022. április 15., péntek – 15:06
Friss ikon
Off

Törzs

Az egyik házból fegyverekkel és töltényekkel távozott, egy másikból egy trezort hozott el. Bár a tolvajt azóta sikerült elkapni, a feladat nem volt egyszerű, mivel a bíróságon nem jelent meg, és nem volt hajlandó börtönbe vonulni sem.

A vád összesen 11 pontból áll: a lopáson kívül a személyi szabadság megsértése, idegen vagyontárgy megrongálása, valamint engedély nélküli fegyvertartást és a fegyverekkel való illegális kereskedést is tartalmaz a lista.

A Homonnai járás egyik falujában lopta el az említett trezort. „Sokszor történt már hasonló. Egy bizonyos csoport az esküvők alatt rabolja ki a násznépet” – mondja a megkárosított Vladimír Melko.

Szörnyű érzés volt. Soha nem lehet tudni, hogy az ember mit tervez a fegyverekkel, vagy mire képes egyáltalán velük. Sőt, mi van, ha épp aközben találkozunk, miközben kirabol?” – teszi hozzá Vladimír Melko.

A tolvaj tevékenységét a járáshatáron kívüli nyomozók is rögzítették. A bíróság mindent összeszámolva kétszer három év és egyszer 20 hónapos börtönbüntetést szabott ki rá.

A vádlott nem vett részt a a tárgyaláson. A bíróság elfogatóparancsot adott ki ellene, így a tolvaj most már börtönben van.

(noviny.sk)

 

Bevezető

A tolvaj már évek óta Felső-Zemplénben (Horný Zemplín) garázdálkodik. Most a násznépet rabolta ki, amíg ők mulatoztak.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment