Search by category:
Egyéb kategória

FOTÓ: Veszélyes lisztet hívtak vissza a paicról!

FOTÓ: Veszélyes lisztet hívtak vissza a paicról!
Balaskó Réka
2022. 04. 25., h – 11:14

2022. április 25., hétfő – 11:48
Friss ikon
Off

Törzs

A cseh GoodMills gyártó megelőzésből visszahívja a „Babiččina volba – pšeničná mouka hladká T530 ” simalisztet, amelyek egy kilogrammos csomagolásban kaphatók. Három különböző gyártói számmal ellátott lisztről van szó, amelyek 2023. március 31-ig, április 4-ig, illetve 6-ig fogyaszthatók, és egy litoměřicei malomban őrölték őket.

Ennek oka az, hogy egyes lisztcsomagok apró fadarabokat tartalmazhatnak. A termék esetleges szennyeződése egy fa alkatrész mechanikai sérülése miatt következett be, és a szigorú minőségirányítási és ellenőrzési rendszerrel sikerült kimutatni” – magyarázza a vállalat a honlapján.

A termék a cég szerint az Albert, Globus, valamint Billa áruházakban volt elérhető, már sikerült visszahívniuk, azonban azt ajánlják, ellenőrizze, vásárolt-e a lisztből, amelynek gyártási helye a cseh Litoměřice város.

Ha a hibás terméket fogyasztotta, és kellemetlen tüneteket is tapasztal, javasoljuk, hogy keresse fel a legközelebbi sebészeti osztályt (általában bármelyik kórházban), ahol megvizsgálják, hogy kizárják a hasi sérülést” – tanácsolja a gyártó.

A termék fotója a galériában!

FOTÓ: Veszélyes lisztet hívtak vissza a paicról!
2022. 04. 25., h – 11:20
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: Goodmills.cz

(pluska, goodmills)

Bevezető

Egy népszerű márkájú lisztbe fadarabok kerülhettek, a gyártó ezért kéri, hogy az ügyfelek ellenőrizzék, nem vásároltak-e belőle!

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment