Search by category:
Egyéb kategória

Fico szerint figyeli a katonai hírszerzés, Naď határozottan tagadja a vádakat

Fico szerint figyeli a katonai hírszerzés, Naď határozottan tagadja a vádakat
Kulcsár Péter
2022. 04. 27., sze – 16:42

2022. április 27., szerda – 17:03
Friss ikon
Off

Törzs

Kikérem magamnak azokat a spekulációkat, hogy felelősségre kell vonni engem azért a véleményemért, hogy értelmetlenség Sz-300-asokat küldeni Ukrajnának, és azt is, hogy két hétig ügynökök voltak a sarkamban

– mondta Fico.

Véleménye szerint most a katonai hírszerzés végzi a legmocskosabb munkát, mert a Szlovák Információs Szolgálatban már senki sem bízik. Azt állítja, fasiszta módszereket alkalmaznak a szlovák demokratikus ellenzékkel szemben.

A védelmi miniszter felszólította a képviselőt, hogy ne becsmérelje a katonai hírszerzést.

„Felszólítom Robert Fico gyanúsítottat, hogy kínos politikai védekezéséhez ne gyártson koholmányokat egy olyan intézmény ellen, amely bizonyíthatóan mindent megtesz Szlovákia és polgárai védelmében. Hogy a gyanúsított Robert Fico minisztersége idején mit tett a hírszerzés, az már az ő lelkiismeretét terheli, és az ő felelőssége. Ismét bebizonyosodik az a jól ismert tény, hogy Fico saját tettei alapján ítél meg másokat” – zárta Naď.

A védelmi miniszter rámutatott, hogy ha Ficóval kapcsolatban jogellenes tevékenység gyanúja merül fel, akkor jogászként tudnia kellene, mi ilyenkor a törvényes eljárás.

Bevezető
Pozsony |

A Smer vezetője azt állítja, hogy figyeli a katonai hírszerzés, ám Jaroslav Naď (OĽANO) védelmi miniszter mindezt határozottan tagadja.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Zárt tartalom – Bevezető

 

Read More

Post Comment