Search by category:
Egyéb kategória

Téma a VASÁRNAPBAN: Támogatások nem csak rászorulóknak

Téma a VASÁRNAPBAN: Támogatások nem csak rászorulóknak
Horváth Bianka
2022. 05. 02., h – 10:42

2022. május 2., hétfő – 10:50
Friss ikon
Off

Törzs

A napokban közzétett tervezet azonban a szakemberek szerint célt tévesztett, mert nem kizárólag, de még csak nem is elsősorban a nehéz helyzetbe került családokat segíti. Sokkal inkább a több gyermeket nevelőket, ami szintén dicséretes és kívánatos törekvés, de mivel nem minden családot érint, nem nevezhető a leginkább rászorulók megsegítésének.

Mi volt Igor Matovič régi álma? Hogyan fog emelkedni a családi pótlék? Mennyi lesz a 15 év alatti gyermekek után igényelhető adóbónusz összege? Miért nem nevezhető a rászorulók megsegítésének az intézkedés? Mennyibe fognak idén kerülni az inflációellenes intézkedések az államnak? A gazdasági elemzők szerint mi a segélycsomag legnagyobb hiányossága? Miből szeretné Igor Matovič mindezt finanszírozni? Mit bírál az SaS? Mit gondol Radovan Ďurana, az INESS gazdaságkutató intézet elemzője? Mire hívta fel a figyelmet Zuzana Čaputová köztársasági elnök?

Vrabec Mária írása elolvasható a már megvásárolható Vasárnapban!

Bevezető

Húsz éve nem látott méreteket öltött a drágulás Szlovákiában, az infláció meghaladta a 9%-ot, de hiába tartozunk ebben az Európai Unió élvonalába, a kormány utolsóként reagált a helyzetre.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Vasárnap

Vasárnap rovat

Read More

Post Comment