Search by category:
Egyéb kategória

Az Általános Egészségbiztosító és az Union ügyfeleinek továbbra sem kell beutaló

Az Általános Egészségbiztosító és az Union ügyfeleinek továbbra sem kell beutaló
Mészáros Richárd
2022. 05. 04., sze – 13:57

2022. május 4., szerda – 14:00
Friss ikon
Off

Törzs

Az Union június elsejétől fogja megkövetelni a beutalót – közölte Beáta Dupaľová Ksenzsighová, az egészségbiztosító szóvivője. Rámutatott, hogy a beteg megvitathatja a körzeti orvosával a szakorvos felkeresését, mert ő tudja a legjobban megítélni, mikor van erre szükség, és mikor nincs.

A biztosító korábbi ígéretéhez híven a VšZP ügyfeleinek továbbra sem kell beutalót kérniük, de az egészségbiztosító nem zárja ki, hogy változás lesz e téren. „A változásról időben tájékoztatjuk a nyilvánosságot” – mondta Ivana Štefúnová, a biztosító kommunikációs osztályának munkatársa.

A Dôvera ügyfeleinek május 1-je óta újra szükségük van beutalóra a kivizsgáláshoz. „Ha a jövőben ismét romlana a járványhelyzet, készek vagyunk átértékelni a beutalókkal kapcsolatos helyzetet” – mondta Matej Štepianský, a Dôvera PR-felelőse.

Bevezető
Pozsony |

Az Általános Egészségbiztosító (VšZP) és az Union ügyfeleinek továbbra sem kell beutaló a szakorvosi kivizsgálásra. A Dôvera egészségbiztosító ügyfelei viszont május 1-je óta csak beutalóval mehetnek szakorvoshoz – derült ki a három egészségbiztosító tájékoztatásából.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment