Search by category:
Egyéb kategória

Úgy tűnik, eltörölték a Plačkováék ellen indított büntetőeljárást

Úgy tűnik, eltörölték a Plačkováék ellen indított büntetőeljárást
Balaskó Réka
2022. 05. 17., k – 11:13

2022. május 17., kedd – 12:26
Friss ikon
Off

Törzs

Plačkovát és férjét, René Strauszt még múlt év szeptemberében gyanúsították meg bűnszervezet létrehozása, fenntartása és támogatása bűntettével. A gyanú szerint a pár egy kokainban utazó drogbanda tagja volt, és velük együtt még 15 személyt vettek őrizetbe.

A szlovák Instagram királynőjének is nevezett influenszert és férjét végül a rendőrség szabadlábra helyezte, de az ellenük indított vizsgálat ezidáig folyamatban volt. A pluska.sk információi szerint azonban a helyzet változott, és a pár már nem gyanúsított az ügyben.

A portál közölte, hogy Jozef Kandera, Maroš Žilinka főügyész megbízott első helyettese törölte el a Plačkováék ellen indított eljárást a büntető törvénykönyv 363-as paragrafusának segítségével. Az említett paragrafust a főügyész akkor alkalmazhatja, ha egy eljárás szerinte törvénytelenül zajlik.

A pluska.sk az ügyben a Főügyészséget is megkérdezte, egyelőre azonban nem érkezett válasz.

GALÉRIA: Plačková és a politikusok. Kikkel volt közelebbi viszonyban?
2021. 10. 15., p – 14:56
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: TASR, Instagram

(pluska.sk)

Bevezető

A pluska.sk információi szerint Jozef Kandera, Maroš Žilinka főügyész megbízott első helyettese a büntető törvénykönyv 363-as paragrafusára hivatkozva törölte el Zuzana Strausz Plačková és férje büntetőeljárását, amit még tavaly szeptemberben indított a rendőrség.

 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment