Search by category:
Egyéb kategória

Az orosz állami média szerint Oroszországnak a NATO-t is demilitarizálnia kéne

Az orosz állami média szerint Oroszországnak a NATO-t is demilitarizálnia kéne
Balaskó Réka
2022. 05. 31., k – 14:00

2022. május 31., kedd – 14:16
Friss ikon
Off

Törzs

Egy nézőkkel folytatott beszélgetés során a Rossija-1 műsorvezetője, Olga Szkabejovová kijelentette, Oroszország olyan helyzetbe került, hogy nemcsak Ukrajnát, de a NATO-t is demilitarizálnia kell.

Mindez a következőképp történt: „Talán eljött az idő a beismerésre, hogy Oroszország speciális katonai művelete Ukrajnában véget ért” – mondta, majd hozzátette, hogy ebben az értelemben elkezdődött a valódi háború. „Sőt, ez a harmadik világháború” – pontosított. „Kénytelenek vagyunk Ukrajnán kívül a NATO-t is demilitarizálni” – tette hozzá a műsorvezető.

Russian TV propagandist Olga Skabeyeva suggested again that it’s time to admit that the „special operation” was over and the Third World War had begun. According to her, Russia is forced to demilitarise not only Ukraine, but the whole NATO. pic.twitter.com/xOObJ1NglT— UkraineWorld (@ukraine_world) May 30, 2022

Múlt héten Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter azt mondta, az országnak most nehézfegyverekre van szüksége ahhoz, hogy hatékonyan harcolhasson az orosz megszállók ellen Kelet-Ukrajnában.

Kuleba azt is elmondta, hogy valójában nem folynak béketárgyalások Oroszországgal.

Bevezető

Újabb gyöngyszem az orosz állami médiától. 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment