Search by category:
Egyéb kategória

Andruskó: Féltettem az életem, ezért kezdtem együttműködni a rendőrséggel

Andruskó Zoltán féltette az életét, ezért kezdett együttműködni a rendőrséggel – jelentette ki a bazini Speciális Büntetőbíróság (ŠTS) előtt hétfőn.

Andruskó a bíróság előtt arról is beszélt, hogy szerinte fontos lenne megtalálni a kapcsolatot Marian Kočner és Norbert Bödör nyitrai vállalkozó között. „Valamilyen oknál fogva Norbert Bödörnek segítenie kellett Marian Kočnernek, ahogy magának is” – mondta.

Maroš Žilinka jelenlegi főügyész, Daniel Lipšic jelenlegi különleges ügyész és Petr Šufliarský volt főügyészhelyettes meggyilkolásának előkészülete miatt öt személy – Marian Kočner, Alena Zsuzsová, Szabó Tamás, Dušan Kracina és Darko Dragič – ellen emeltek vádat.

Ján Kuciak és menyasszonya meggyilkolásának ügyében Marian Kočner és Alena Zsuzsová bűnösségéről dönt a bíróság. Mindkét gyanúsítottat eredetileg felmentették a vádak alól, azonban később visszaadták az ügyet az elsőfokú bíróságnak. Miroslav Marčeket és Szabó Tamást 25 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték, Andruskó Zoltánt pedig 15 éves szabadságvesztésre.

Read More

Post Comment