Search by category:
Egyéb kategória

Másodfokú hőségriadó – 35 fok is lehet ma!

Másodfokú hőségriadó a Komáromi, a Dunaszerdahelyi, de a Galántai járásban is. Mutatjuk, hol még.

A Szlovák Hidrometeorológiai Intézet (SHMÚ) a hőség miatt első- és másodfokú figyelmeztetést adott ki, amely a legtöbb régióban délután 14:00 órától este 18:00 óráig lesz érvényben.

A másodfokú riasztás Pozsony megye egészét, valamint a Losonci, a Nagyrőcei, a Rimaszombati, a Nagykürtösi, a Nagymihályi, a Szobránci, a Tőketerebesi, a Komáromi, a Lévai, az Érsekújvári, a Vágsellyei, a Dunaszerdahelyi, a Galántai, a Szenicei és a Szakolcai járásokat érinti. Az érintett területeken a hőmérséklet akár a 35 fokot is elérheti.

Az elsőfokú riasztás a Besztercebányai, a Selmecbányai, a Gyetvai, a Korponai, a Poltári, a Zólyomi, a Zsarnócai, a Garamszentkerszti, a Báni, az Illavai, a Miavai, a Vágújhelyi, a Simonyi, a Vágbesztercei, a Privigyei, a Puhói, a Terncséni, a Kassai, a Kassa-vidéki, a Rozsnyói, a Nyitrai, a Nagytapolcsányi, az Aranyosmaróti, a Galgóci, a Pöstyéni, a Nagyszombati, a Bártfai, a Homonnai, a Késmárki, a Mezőlaborci, az Eperjesi, a Kisszebeni, a Szinnai, az Ólublói, a Sztropkói, a Felsővízközi, a Varannói, a Nagybiccsei, a Kiszucaújhelyi, a Turócszentmártoni, a Stubnyafürdői és a Zsolnai járást érinti. Itt a levegő hőmérséklete 33 Celsius-fok körül alakul. 

Read More

Post Comment