Search by category:
Egyéb kategória

Visszakerült Matovič képére a fasisztaellenes matrica

Ezúttal Igor Matovič (OĽaNO) két szeme közé ragasztották a matricát a pénzügyminisztérium épületében.

Először a múlt héten jelent meg fasisztaellenes matrica a pézügyminisztériumban Igor Matovič pénzügyminiszter fotóján. Az említett matrica ma visszatért, de már a volt miniszterelnök két szeme között szerepel – hívta fel rá a figyelmet a Zomri.

Mivel a pénzügyminisztériumba nem léphet be akárki, ezért sokan azt gyanítják, hogy a matricaragasztásért egy ott dolgozó felelős. Ráadásul a fotót először egy minisztériumi alkalmazott posztolta, bejegyzésében pedig azt írta, hogy az „ellenállás frontjáról” tudósít. A dolgozó arra utalhatott, hogy a tárcán belül nem mindenki ért egyet Matovič családsegítő csomagjával, amelyet az ĽSNS képviselőinek segítségével szavaztatott meg.
 

A minisztérium épületébe nem mehet be akárki…

 A pénzügyminisztérium termében ragasztott valaki fasisztaellenes matricát Igor Matovič (OĽaNO) pénzügyminiszter képére – minderről a Zomri közölt fotót.

Sokan arra gyanakodnak, hogy a minisztérium egy dolgozójának akciójáról lehet szó. Arról is találgatnak, hogy a fasisztaellenes matrica a pénzügyminiszter fotóján összefügghet a tegnapelőtt elfogadott, sokat kritizált családsegítő csomaggal, amelyet Matovič az ĽSNS képviselőinek segítségével szavaztatott meg.  

Fotó a galériában!

(zomri, refresher)

(zomri, refresher)

Read More

Post Comment