Search by category:
Egyéb kategória

Kiszorítanák a Slovan-stadionból a Fradi szlovákiai drukkereit

Pozsony |

A pozsonyiak klubvezetése mindent megtesz annak érdekében, hogy csak Slovan-érzelmű szurkolók üljenek a hazai szektorokban a fővárosi Nemzeti Stadionban a BL-selejtező 2. fordulójában.

Alig néhány perccel azután, hogy a Weissék az utolsó utáni pillanatban, a hosszabbítás ráadásában kiharcolták a továbbjutást a Batumi ellen, a Slovan vezetése egy hosszabb mailben fordult szimpatizánsaihoz. Ebben leszögezik, a hatalmas érdeklődésre való tekintettel erősen korlátozzák a jegyárusítást a Fradi elleni, második fordulóbeli derbire. Ezek alapján csak a bérletesek és a Batumi elleni hazai meccsre is kilátogatott nézők igényelhetnek belépőt, valamint azok, akik a közelmúltban elektronikusan vásároltak náluk jegyet, így a mailcímük szerepel a klub jegyzékében (ők legfeljebb 4, konkrét nevekre szóló belépőt vehetnek).

Az intézkedés nem titkolt célja, hogy kizárólag Slovan-érzelmű drukkerek ülhessenek be a lelátókra a visszavágón. „A saját szurkolóinkkal szeretnénk megtölteni a stadiont, nem magyarországi vagy Szlovákia déli régióinak ferencvárosi drukkereivel. Azt akarjuk, hogy ne ismétlődhessen meg az 1992-es eset, amikor a Téglamezőt Fradi-szurkolók ezrei lepték el Budapestről, Dunaszerdahelyről stb.”

A szerző nélküli mailben hozzáteszik, mindez biztonsági célokat is szolgál, hogy a hazai szektorokon belül ne keveredjenek a két csapat szurkolói.

Read More

Post Comment