Search by category:
Egyéb kategória

Vezetés közben eltakarta az arcát – azt remélte, így majd nem ismerik fel a komáromi rendőrök

Komárom |

A negyvenéves férfi megtagadta az együttműködést a rendőrséggel, ezért ők komolyabb eszközökhöz folyamodtak.

A komáromi rendőrség röviddel 9 óra után, a Megyercsi utcában figyelt fel a magyarországi rendszámú autóra, amely sofőrje a bal kezével eltakarta az arcát, azt remélve, hogy így majd nem ismerik őt fel. A rendőrök azonban már jól ismerték a sofőrt, és azt gyanították, hogy a férfi annak ellenére vezeti a járművet, hogy korábban eltiltották őt a vezetéstől.

Ezért úgy döntöttek, hogy üldözni kezdik a járművet, és ellenőrzik annak sofőrjét.

Amikor a férfi a járművet megállította, átült az anyósülésre, és azt állította, hogy nem ő vezetett. A rendőrség ekkor felszólította őt, hogy szálljon ki a járműből, ezt azonban megtagadta, és többszöri felszólítás ellenére sem tett eleget a kérésnek. A rendőrség figyelmeztette, ha nem száll ki a járműből, akkor kényszerítő eszközöket lesznek kénytelenek alkalmazni vele szemben. Miután a férfi erre sem reagált, a rendőrség önvédelmi fogásokkal próbálta kirángatni a járműből, ő azonban ennek is ellenállt. A rendőrök végül megbilincselték őt.

A vizsgálat során kiderült, hogy a negyvenéves férfit 2025 októberéig eltiltották a járművezetéstől, emellett szárított zöldet és fehér színű kristályos anyagot is találtak nála. 

Az ügyben eljárás indult.

Read More

Post Comment