Search by category:
Egyéb kategória

Lelki fröccs: Kapcsolati kapocs

A dolgok most kicsit kifordulnak a helyükről. Emitt egy baleset, ott egy törés, másutt komoly élethelyzet. Mindenki a maga bőrén tapasztalja most a felforgató időszak energiáját, ám egy bizonyos, amit egyikünk sem tud elkerülni, az a kapcsolatok minőségi átrendeződése.

Alakulnak, változnak, emelkednek vagy éppen süllyednek, akár meg is szűnhetnek. Akár egyik napról a másikra, akár olyanok is, amelyekért egy lyukas garast sem adtunk volna, s olyanok is, melyekért könnyeket hullajtunk majd.

Bárhogy alakul is ez az időszak, tudd, hogy mindaz, ami történik, érted történik, ugye, érted? Jöhetnek ismerősök, régi barátok, kibukhatnak megbeszéletlen dolgok, tüskék, viták kerekedhetnek, de az is elképzelhető, hogy egyik napról a másikra csendben elfolynak a napok egymás nélkül.

Minden úgy van jól, ahogy van. A te dolgod most nem más, mint hinni a Jóisten akaratában, abban, hogy csakis olyan útra, és olyan emberek közé tereli juhait, ahol biztonságban, szeretetben, megértésben lehetnek.

Ennek előszele lehet most ez az időszak, így, ha tornyok omlanak, viharok dúlnak, nem lesz véletlen. Az energia ki akar billenni abból, amiben van, és fog is. A mi dolgunk engedni ezt, és szeretettel megélni. A veszteség csak elsőre tűnik veszteségnek, a valós jutalmat ugyanis az Isten már készíti számodra, hiszen ahonnan látszólag elvesz valamit, oda sokkal nagyobbat, szebbet, jobbat készít elő. Fogadd.

Ambrózai Zsuzanna, Lelki_fröccs

Read More

Post Comment

Generated by Feedzy