Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: Kanye West: „Rengeteg dolgot szeretek Hitlerben”

A rapper pár héttel ezelőtt antiszemita megnyilvánulásával keltett felháborodást az internetezők körében. Most Alex Jones műsorában dicsérte Hitlert és a nácikat.

„Minden emberhez köthető valamiféle értékes dolog, amit letett az asztalra. Hitlerre ez különösen érvényes” – mondta a rapper.

„Én jó dolgokat is látok Hitlerben” – folytatta az arcát teljes mértékben fekete maszkkal takaró énekes – „Én mindenkit szeretek. A zsidók nem fogják azt mondani nekem, hogy nem szerethetsz minket. (…) De ez a fickó, aki feltalálta az autópályákat, feltalálta azt a mikrofont, amit én zenészként használok… nem lehet rá azt mondani, hogy ez az ember soha semmit jót nem tett, és én ezzel kész vagyok.” 

Watch for yourself. In the same breath, Kanye West praises Hitler and attacks Jews. pic.twitter.com/HXhdPBNrTd— Ahmed Baba (@AhmedBaba_) December 1, 2022

Amikor Jones azt mondta, hogy ő nem kedveli a nácikat, West közbeszólt: „Nem cikizhetjük folyton a nácikat.” Kicsit később így folytatta: „Nem szeretem a „gonosz” szót a nácik mellett. Szeretem a zsidókat, de a nácikat is.”

Kanye West says he “likes Hitler” pic.twitter.com/ECnFxYnYdO— Van Lathan Jr (@VanLathan) December 1, 2022

Órákkal az interjú után West egy olyan képet tett közzé Twitteren, mely a horogkereszt és a Dávid-csillag összefonódását ábrázolja. „Én mindenkit szeretek” – olvasható a kép leírásában. A Twitter letiltotta Kanye West fiókját.

Read More

Post Comment