Search by category:
Egyéb kategória

Melyik politikust követik a legtöbben a közösségi hálón?

Melyik politikust követik a legtöbben a közösségi hálón?

Mészáros Richárd

2023. 01. 02., h – 13:02

Kit követnek a legtöbben? Ki posztolt a legtöbbet? Kit követtek ki a legtöbben, és ki fizetett a legtöbbet a bejegyzései kiemeléséért?

Zuzana Čaputová államfőt követik a legtöbben a közösségi hálón. A köztársasági elnök asszony az elmúlt évben 34 ezer új követőt szerzett, ezzel a hivatalos oldalát követők száma 371 ezerre nőtt.

A második legnagyobb követőtáborral (315 000) Peter Pellegrini, a Hlas elnöke rendelkezik. A harmadik hely (27 000) Igor Matovič, az OĽaNO elnökéé.

A múlt évben a legtöbb követőt (37 500) Robert Fico szerezte. 

A legtöbben, 8 176-an Matovičot követték ki, míg Boris Kollár (Sme rodina) házelnököt 1 559-en.

A legtöbbet (680 bejegyzés) Veronika Remišová (Za ľudí) posztolt, őt Peter Pellegrini (660) és Eduard Heger (OĽaNO – 585) ügyvezető miniszterelnök követi.

A legtöbb interakciót, hozzászólást és megosztást Fico bejegyzései kapták. A második hely itt is Pellegrinié, majd Hegeré és Čaputováé. Fico bejegyzéseivel több mint ötmillióan léptek interakcióba, azonban ő és Peter Pellegrini is költötte a legtöbbet fizetett hirdetésekre, míg Čaputová egyetlen fizetett kiemelést sem használt bejegyzéseinél.

Fico tavaly összesen 260 fizetett hirdetést adott fel, Pellegrini 110-et. A koalíciós képviselők közül a legtöbbet (69) Remišová költött bejegyzései kiemelésére. Heger mindössze egyetlen bejegyzéséért fizetett, Kollár és Sulík egyetlenért sem. Összehasonlításképpen: Kollár 2020-ban 11 fizetett bejegyzést adott fel, Sulík hatvanat.

Read More

Post Comment