Search by category:
Egyéb kategória

Egyelőre ismeretlen a férfi kiléte, aki síelés közben egy 8 éves fiú halálát okozta

Egyelőre ismeretlen a férfi kiléte, aki síelés közben egy 8 éves fiú halálát okozta

Balaskó Réka

2023. 02. 14., k – 14:20

Az eddig rendelkezésre álló információk alapján a rendőrség egyelőre csak annyit tud, hogy mit viselt a férfi a balesetkor.

Múlt pénteken halálosan ütközött egy síelő és a 8 éves Alex egy síterepen. A mentők a baleset után azonnal kórházba szállították a pozsonynádasi (Trstin) fiút, de sajnos a kórházi kezelés után belehalt súlyos sérüléseibe.

A tvnoviny.sk információi szerint a férfit több térfigyelő kamera is felvette a forgóajtóknál. A síközponttól elmondták, hogy az illető túlzott sebességgel síelt a pályán.

Az eddig rendelkezésre álló információk szerint a rendőrség tudja, hogy mit viselt a síelő, de még nem azonosították. A rendőrség egyelőre nem adott további tájékoztatást, az ügyben halálokozás miatt indítottak eljárást.

Kapcsolódó cikkünk

Életét vesztette síelés közben egy 9 éves kisfiú, miután egy másik síelő nagy sebességgel nekiütközött a Veľká Račán található síközpontban.

Az ütközés olyan erős volt, hogy a gyermek a kontaktus után mozdulatlanul hevert a sípályán – adta hírül a noviny.sk portál.

A helyszínen tartózkodó síelők rögtön riasztották a hegyimentőket, és elkezdték a kisfiú újráélesztését, amit később a szakemberek is folytattak.

A gyermeket végül mentőhelikopterrel a turócszentmártoni kórházba szállították, ám az orvosok gyors beavatkozása ellenére sem tudták megmenteni az életét.

Az eset pénteken történt; a rendőrség azóta is vizsgálja az incidens körülményeit.

(refresher, tvnoviny)

Read More

Post Comment