Search by category:
Egyéb kategória

Halász Attila lett Rimaszombat második alpolgármestere

Halász Attila lett Rimaszombat második alpolgármestere

Kulcsár Péter

2023. 02. 14., k – 15:03

Jozef Šimko, Romaszombat polgármestere Halász Attilát, a képviselő-testület tagját nevezte ki a város második alpolgármesterévé. A döntésről a testület hétfői ülésének végén tájékoztatott. A város első alpolgármestere Jozef Tóth.

Štefan Szántó, a rimaszombati városi hivatal vezetője a találkozón elmondta, a második alpolgármester feladata az lesz, hogy részt vegyen a város egyes fejlesztési koncepciójának kidolgozásában, a határon átnyúló együttműködések megvalósításában, valamint a Besztercebánya megyével való együttműködésben. „A polgármester jóváhagyásával képviselheti a várost a közéleti, a kulturális és a reprezentációs eseményeken” – tette hozzá Szántó.

„Nagy megtiszteltetés számomra a feladat, hogy képviselhetem a várost, és segíthetek meghozni a Rimaszombat fejlődését szolgáló döntéseket. A régiók közötti intenzív, határokon átnyúló együttműködés csak előmozdíthatja a beruházások és általában a kapcsolatok fejlődését” – mondta Halász az ülésen. A városi képviselő-testület tagjait korrekt együttműködésre kérte, úgy fogalmazott, hogy a városnak konstruktív és stabil együttműködésre van szüksége.

Read More

Post Comment