Search by category:
Egyéb kategória

Újabb cserbanhagyásos kerékpáros gázolás, ezúttal Érsekújvárban

Újabb cserbanhagyásos kerékpáros gázolás, ezúttal Érsekújvárban

Balaskó Réka

2023. 04. 21., p – 08:18

Csütörtökön, valamivel 17 óra után elütöttek egy idős, rokkantnyugdíjas kerékpárost az Érsekújvári Körzeti Munka-, Szociális- és Családügyi Hivatal előtti kereszteződésben.

Stanko H. a közösségi oldalon kéri a lakosok segítségét édesapja gázolójának kézre kerítésében, az idős férfi egy fekete autót látott, amely letért jobbra a Thain János Múzeum, azaz a vasútállomás irányába. A gépkocsivezető elhajtott, még mielőtt meggyőződhetett volna a kerékpárjáról lezuhant idős férfi állapotáról. „Édesapám rokkantnyugdíjas, az út szélén közlekedett. Kérem, ha tanúi voltak a történteknek, hívják a 158-as rendőrségi telefonszámot” – kéri Stanko H. Az elgázolt kerékpáros testén horzsolások vannak, a combján vágási seb található.

Alig néhány hete történt egy másik cserbenhagyásos gázolás, amikor a 36 éves érsekújvári Cserepes Erikát ütötték el a Bajcs és Perbete közti útszakaszon és sorsára hagyták. Másnap szállították több sebbel, töréssel az érsekújvári kórházba. A rendőrség a Bajcshoz tartozó Haraszt-pusztánál történt eset kapcsán továbbra is keresi azt a fehér furgont, amelynek a sofőrje nem nyújtott segítséget és elhajtott a helyszínről. Erikát azóta kétszer is megműtötték, állapotát sikerült stabilizálni. (száz)

Read More

Post Comment