Search by category:
Egyéb kategória

Ki segít az OSKAR kenyerek növekedésében?

Ki segít az OSKAR kenyerek növekedésében?

Zoltán Seres

2023. 05. 10., sze – 10:38

A MINIT SLOVAKIA, a régió egyik legnagyobb munkáltatója, erősítést keres egyházkarcsai új üzemébe, ahol az OSKAR és KVASKO kovászos kenyereket sütik. 70 új munkatársat keresünk, akikkel megoszthatjuk az OSKAR kenyér különlegességének titkát.

Júniustól a kovászos kenyerek zászlóshajója, az OSKAR a Dunaszerdahelytől egy kőhajításnyira levő egyházkarcsai új üzemben készül. Az OSKAR elnyerte a Fogyasztók választása 2022 – Legjobb új termék címet. Egyediségéért, kiváló ízéért és rusztikus megjelenéséért megnyerte a Danubius Gastro 2022 díjat is, és ha ez még kevés lenne, a Szlovák Élelmiszeripari Kamara versenyén kovászos kenyereinket az Év Innovációja díjjal tüntették ki.

A MINIT SLOVAKIA-nál egy családi vállalat és családias környezet részei vagyunk, ahol törődünk kollégáink igényeivel, és örülünk, ha velünk együtt fejlődnek. Innovátorok vagyunk a sütőiparban, és trendeket határozunk meg a szlovákiai és közép-európai pékségekben. Ha bennünket választ, nálunk sok mindent megtanulhat.

Jelenlegi munkalehetőségek:

termelési operátor, szalagvezető, kezelőmunkás, nyersanyag-beszállító, dagasztó, minőségellenőr, takarító, karbantartó.

Az egyházkarcsai üzem korszerű, gyártósora teljesen automatizált, és júniustól kizárólag kőkemencében sült kovászos kenyereket, pizzákat és egyéb snackeket gyártanak.

Miért érdemes a MINIT-et választani?

– Mindazok számára, akik szeretnének teljesen automatizált gyártósorokkal és olaszországi csúcstechnológiával felszerelt üzemünkben dolgozni, támogatjuk a beutazást.
– Az új munkatársakat dunaszerdahelyi vagy csallóközkürti üzemeinkben tanítjuk be.
– A MINIT SLOVAKIA szlovák családi vállalkozás, amely a tulajdonos elképzeléseiből kiindulva az egyik vezető vállalattá fejlődött a maga területén. Vannak ötleteink és vágyunk arra, hogy megváltoztassuk a piacot, a minőségre összpontosítunk, és ezt egyre jobban és jobban, főleg nagyban akarjuk csinálni. Szlovákia legnagyobb fagyasztottpékáru-gyártója és -értékesítője vagyunk, és üzemünk az egyik legmodernebb Közép-Európában.
– Víziónk az, hogy a friss és minőségi pékáruk egyedülálló élményét nyújtsuk vásárlóinknak, ehhez pedig olyan szenvedélyes emberekre van szükségünk, akik nem félnek belevágni a munkába, és segítenek megvalósítani elképzeléseinket.

Részletes tájékoztatást szívesen adunk a 0905 474 570-es vagy a 0918 118 857-es telefonszámon, álláshirdetéseket a Profesia portálon vagy a https://www.facebook.com/minitkariera FB-csoportunkban is talál.

Read More

Post Comment