Search by category:
Egyéb kategória

A NAKA vizsgálatot indított annak kapcsán, hogy Boris Kollár megütötte volt párját

A NAKA vizsgálatot indított annak kapcsán, hogy Boris Kollár megütötte volt párját

Mészáros Richárd

2023. 06. 22., cs – 12:33

A Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség (NAKA) vizsgálatot indított annak kapcsán, hogy Boris Kollár (Sme rodina) házelnök 2012-ben megütötte akkori partnerét, Barbara Richterovát.

Amint arról korábban beszámoltunk, Kollár maga is beismerte, hogy megütötte akkori partnerét. Azt állítja, azután tett így, hogy Richterová öt méterre elhajította közös gyereküket, veszélybe sodorva ezzel a gyerek életét.

„Ezt az esetet nem tudtuk figyelmen kívül hagyni” – jelentette ki Hamran István országos rendőrfőkapitány az Expres rádió műsorában csütörtökön. Hozzátette, azt is vizsgálják, valóban megfigyelték-e Barbara Richterovát, ahogy azt a nő állítja. 

Hamran elmondta, a rendőrségnek sikerült dokumentálnia azon járművek rendszámát, amelyek Kollár volt barátnőjét, Richterovát követték. Elmondása szerint ezek a rendszámok nem szerepelnek a rendőrség adatbázisában, ami azt jelentheti, hogy az autókat a terrorizmus elleni harcban, esetleg a titkosszolgálat emberei használják. Az országos rendőrfőkapitány azonban nem erősítette meg, hogy Richterovát a titkosszolgálat követte.

Hozzátette, annak gyanúja miatt, hogy a házelnök volt partnerét megfigyelték, miatt is döntött úgy, hogy az ügyet a NAKA vizsgálja ki.

(Denník N)

Read More

Post Comment