Search by category:
Egyéb kategória

Súlyosan fogyatékos kisfiú és édesanyja haltak meg, miután lezuhantak egy kompról

Súlyosan fogyatékos kisfiú és édesanyja haltak meg, miután lezuhantak egy kompról

Balaskó Réka

2023. 07. 03., h – 12:43

A vizsgálók szerint gyilkosság és öngyilkosság történhetett.

Egy súlyosan fogyatékos hétéves fiú csütörtökön (június 29-én) 20 métert zuhant egy komp fedélzetéről a Balti-tengerbe, Svédország és Lengyelország között, édesanyja utána zuhant le a kompról. A nagyszabású mentőakció ellenére egyikük sem élte túl a vízben töltött egy órát. A Markíza szerint mindketten meghaltak, miután kórházba szállították őket.

A nyomozók kezdetben azzal a verzióval dolgoztak, hogy a lengyel nő hétéves fiát, akit egyedül nevelt meg akarta menteni, de az új feltélezések szerint szándékosan dobta a 18 fokos tengerbe, majd öngyilkosságot követett el azzal, hogy utánaugrott. A svéd és a lengyel hatóságok is gyilkosságként kezdték vizsgálni a tragédiát.

A Super Express szerint biztonsági kamerák felvételein egy nő és egy gyermek látható, amint a kicsi csípőmagasságban átöleli. A felvételeken kívül a nyomozók egy babakocsit és egy telefont is lefoglaltak. A szemtanúk szerint a nő fáradtnak és levertnek tűnt.

A Polish woman and her seven-year-old son have died after falling from a ferry into the Baltic Sea. The boy is said to have fallen from a height of 20 metres before his mother jumped in after him https://t.co/ak7U1JeUJo— The Times and The Sunday Times (@thetimes) July 1, 2023

Read More

Post Comment