Search by category:
Egyéb kategória

A Lawn Dogs nyerte a HashtagKN Zenei Fesztivál fődíját

A Lawn Dogs nyerte a HashtagKN Zenei Fesztivál fődíját

Vataščin Péter

2023. 07. 20., cs – 10:46

Komárom |

A másodízben megrendezett komáromi zenés seregszemlén díjat nyert még a Kingfishers és a No Para, a José LIVE pedig különdíjas lett – közölte az Egressy Béni Városi Művelődési Központ (EBVMK).

A HashtagKN-re – melynek a célja az, hogy támogassa és felkarolja a szlovákiai zenekarokat és előadókat – összesen 16 zenekar jelentkezett. A július elején megrendezett kétnapos fesztiválra előválogatás alapján kaptak meghívót a zenekarok. Idén Nagy Viki és zenekara, a ChapteR5, a The Beat This, a Szuperzöld, a Kingfishers, a No Para, a Lawn Dogs és a José LIVE léptek fel.

Csütörtökön, július 19-én aztán megtartotta ülését a HashtagKN Zenei Fesztivál zsűrije a főszervező székházában, a komáromi EBVMK-ban. Lakatos Róbert mellett Emmer Péter és Domonkos Pál értékelte a mezőnyt többek között a saját dalok, a zenei nívó és a bandatagok közti összhang alapján. Az 1000 eurós pénzdíjjal járó első helyet a Lawn Dogs szerezte meg, míg második helyen futott be a Kingfishers, akiket harmadikként a No Para követett. A különdíjat a José LIVE kapta meg, amellyel egy 500 eurós hangszervásárlási utalvány is járt.

A fesztivált a Kisebbségi Kulturális Alap és Komárom városának önkormányzata támogatta.

Read More

Post Comment