Search by category:
Egyéb kategória

Földönkívülinek hitt múmiákat mutattak be a mexikói kongresszusban

Földönkívülinek hitt múmiákat mutattak be a mexikói kongresszusban

Balaskó Réka

2023. 09. 14., cs – 09:05

Állítólag a múmiák DNS-ének közel harmada ismeretlen a számunkra. 

Az eseményt amelyen bemutatták az állítólag perui Cuscoból előkerült példányokat Jaime Maussan újságíró és ufológus szervezte. Állítása szerint ezek a mumifikált lények nem kapcsolódnak a Föld evolúciós történetéhez, a DNS-ük több mint 30%-a pedig az „ismeretlen” kategóriába tartozik – írja a rakéta.hu az Independent nyomán. 

Maussan azt is hangsúlyozta, hogy ezeket a példányokat nem UFO-baleset után fedezték fel, hanem ezek megkövült, ősi leletek. Maussan azt állította, hogy a Mexikói Autonóm Nemzeti Egyetem (UNAM) tudósai megvizsgálták a mintákat, és képesek voltak DNS-bizonyítékot szerezni radiokarbonos kormeghatározás segítségével. A kutatók állítólag ekkor állapították meg, hogy a DNS több mint 30%-a nem volt azonosítható más mintákkal összehasonlítva. A szakértők továbbá eskü alatt állították, hogy az egyik maradványban tojás volt, és mindkettőben ritka fémeket azonosítottak.

Sokakat azonban elbátorít az, hogy Maussannak nem ez az első földönkívüli maradványokkal való próbálkozása. 2015-ben is bemutatott már egy földönkívüli holttestet, amiről kiderült, hogy egy kétéves gyermek maradványa.

Read More

Post Comment